Elindult a micehungary.com

Forrás: turizmus.com

 2023. március 28. 18:47

Idén márciusban elstartolt a micehungary.com, a hazai rendezvénykereső portálok vezető szakértője, a CégesHelyszínek.hu csoport új szolgáltatása, amely a külföldről érkező üzleti célú utazók, konferencia- és rendezvényszervezők, megrendelők munkáját könnyíti meg.

A hazai turizmus bevételének jelentős százalékát az üzleti célú utazások, szakmai konferenciák és rendezvények teszik ki, így már váratott magára egy olyan szolgáltatás, amely kifejezetten a üzleti célú külföldi beutaztatók igényeit szolgálja ki. A micehungary.com a hazai MICE-szektor helyszín- és szolgáltatáskínálatát teszi egy platformon elérhetővé és könnyen kereshetővé angol nyelven. A portál több mint 900 hazai rendezvényhelyszín és szolgáltató elérésével indul el és folyamatosan bővül – tájékoztatta lapunkat a CégesHelyszínek.hu csoport.

Révész Róbert, a CégesHelyszínek.hu külpiaci MICE-üzletágvezetője (b) és Tatár György, a cégcsoport tulajdonosa (j)

Fotó: CégesHelyszínek.hu

„Célunk, hogy eszközt biztosítsunk és segítsük a Magyarországra vonatkozó nemzetközi MICE-igények magas színvonalú kiszolgálását. A könnyen kereshető tartalmon túl hamarosan angol nyelvű hazai MICE-hírek, desztinációs ismertetők és incentive programjavaslatok is megjelennek majd az oldalon annak érdekében, hogy ezzel is segítsük az ország nemzetközi MICE-piacon történő minél nagyobb térnyerését, egyúttal könnyebbé tegyük a külföldi szervezők munkáját” – emelte ki a cégcsoport külpiaci MICE-üzletágvezetője, Révész Róbert, aki 2023 januárjában csatlakozott résztulajdonosként a csoporthoz.

"A MICE-szektorra eddig a hazai megrendelő cégek igényeit kielégítve fókuszáltunk és kerültünk a piacvezetők közé. Ezt a tudást szeretnénk most a micehungary.com portálra is konvertálni, hiszen a régióban és a hazai turizmusban is egyre nagyobb szerepet kap az üzleti célú turizmus. Fontos küldetésünk, hogy a magyar MICE-szolgáltatókat minél hatékonyabb piacszerzéshez juttassuk” – tette hozzá Tatár György, a CégesHelyszínek.hu csoport tulajdonosa.

A csoport üzemeltetésében van a cégeshelyszínek.hu, a rendezvényhelyszínek.hu, a rendezvény.com és a konferenciahotelek.hu oldalak is, ügyfélköre mára meghaladta a 2400 céget.