Elindult a #PowerOfLiveEvents élő eseményének szervezése

Forrás: turizmus.com

 2020. július 16. 16:36

Hosszú idő után először találkozott élőben a hazai rendezvényszervező szakma egy része. Július 15-én több mint 80 hazai cég jelenlétében indult el a #PowerOfLiveEvents élő eseményének szervezése. Ezzel újabb szakaszába lépett a mostanáig online felületeken futó kampány.

A tervek szerint augusztus 15-én 0 óra 1 perckor a szakma hazai képviselői összegyűlnek egy élő szabadtéri rendezvény keretein belül, miközben Budapest ikonikus rendezvényhelyszínei és turisztikai látványosságai kék színben úsznak majd. Ezzel az akcióval arra szeretnénk felhívni a figyelmet itthon és külföldön, hogy Budapest és Magyarország egy biztonságos desztináció, ahol a rendezvényszakma nem szűnt meg, hanem jelen van és erős.

Több mint 80 hazai cég jelenlétében indult el a #PowerOfLiveEvents élő eseményének szervezése

Fotó: Special Effects International

Bár a kormány az augusztus 20-i rendezvényeket lemondta, a tömegrendezvények tiltása továbbra is augusztus 15-ig van életben. Annak ellenére, hogy a tájékoztatás szerint ezt a dátumot július végén újravizsgálják, a szervezők bizakodóak, így változatlanul teljes erővel készülnek az eseményre, amelyhez további csatlakozókat, támogatókat várnak.

A kezdeményezéshez IDE KATTINTVA lehet csatlakozni

A kérdéseket és észrevételeket az event@powerofliveevents.com e-mail-címen várják a szervezők.

(X)