Már lehet regisztrálni a MaReSz EventTouch rendezvényére

Forrás: turizmus.com

 2024. április 24. 14:24

Az év legnagyobb szakmai seregszemléjére várja a rendezvényágazatban tevékenykedő, vagy ahhoz bármilyen formában kapcsolódó vállalkozásokat, szervezeteket és érdeklődőket a Magyarországi Rendezvényszervezők- és Szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) május 28-án a Balatonfüred Kongresszusi Központban.

A MaReSz EventTouch rendezvénye a mottójának megfelelően egy fenntartható és digitális innovációkat bemutató esemény lesz, sok olyan megoldással, ami gyakorlati példa is egyben. Az izgalmas és aktuális témákat boncolgató előadások és kerekasztal-beszélgetések mellett bemutatják – többek között – a szövetség készülő Zöld Könyvének koncepcióját is, amely útmutatóul szolgálhat a szakma különböző szegmenseinek a fenntartható rendezvényszervezés jó gyakorlataiból. Az esemény teljes karbonlábnyomát kiszámolják és semlegesítik.

A szakmai nap első programja a MaReSz tisztújító közgyűlése lesz a tagság számára, melynek során megválasztják a szövetség soron következő elnökségét is.

A konferencia nyitó előadásában bemutatják a szövetség idei rendezvénypiaci felmérésének eredményeit.

maresz_eventtouch

Előadás a 2022-es EventTouch rendezvényen

Fotó: MaReSz

A délelőtti további előadások olyan témákat járnak körül, mint a hazai üzleti turizmus és MICE-piac helyzete és perspektívái, a 2024-es párizsi olimpia szervezési előkészületei, a magyar EU-elnökség rendezvénypiaci hatásai, a fenntarthatóság kérdései megrendelői és vállalkozói oldalról, valamint a digitális forradalom és a mesterséges intelligencia alkalmazások.

A délutáni – gasztro, tech, értékesítés, szabályozás, DEI és HR – szekciók előadásai és beszélgetései az adott terület trendjeit, kihívásait és jó gyakorlatait elemzik.

Idén újdonságként hirdették meg a MaReSz EventTouch InkubátorHUB pályázatát is, amellyel a fenntarthatóság, digitalizáció vagy humán erőforrás terén működő legjobb innovatív projekteket keresik. A pályázat győztesei is bemutatkoznak az EventTouch keretében. Az egész napos programot este a FLASH Award díjátadó gála és vacsora zárja.

További információ és regisztráció az eventtouch.hu oldalon. A MaReSz-tagok és a társszakmai szövetségek tagjai kedvezményesen vehetnek részt a rendezvényen.