Elindult a RoomSome Loyalty 2.0 – Az online törzsvendégprogramok új dimenziója

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2024. január 02. 14:58

Az új megoldások elérhetővé teszik a szállodáknak, hogy még személyre szabottabb élményt nyújtsanak vendégeiknek, valamint az egyre fokozódó versenyben előnyt szerezzenek a vendégek elvárásainak teljes mértékű kielégítésével és még azokat is túlszárnyalva.

Gyarmati Dániel

Fotó: MORGENS

„Azok a szállodák válnak a jövőben a legsikeresebbé, akik teljes szívvel és elkötelezettséggel fektetnek be a legmagasabb szintű személyre szabott vendégélmény kialakításába. A siker kulcsa a perszonalizált marketing-, sales- és tartózkodási folyamatok megteremtésében rejlik, amelyeket a vendégek igényeire és elvárásaira szabtak.” – Gyarmati Dániel – RoomSome Loyalty Product Owner – MORGENS

A MORGENS fejlesztései a marketingeszközök és szoftverek terén már hosszú évek óta egyértelműen ezt az irányt követik.

Csapatunk az idén megújult RoomSome2.0 után most az „Év technológiai újítása 2022” címet is elnyert RoomSome Loyalty automatizált online törzsvendég-/hűségprogramját emelte magasabb szintre. Az újítások nem csupán egy frissített verziót jelentenek, hanem egy teljesen új dimenziót nyitnak a közvetlen foglalások elősegítése, a vendégek megismerése és az elköteleződés terén.

A RoomSome Loyalty 2.0 a már ismert és bevált funkciók mellett olyan új megoldásokat kínál, amelyek lehetővé teszik a szállodáknak, hogy még személyre szabottabb élményt nyújtsanak vendégeiknek, valamint az egyre fokozódó versenyben előnyt szerezzenek a vendégek elvárásainak teljes mértékű kielégítésével és még azokat is túlszárnyalva.

 

A RoomSome Loyalty 2.0 esszenciája

  • Törzsvendég-preferenciák pár kattintással – A törzsvendégek saját maguk állíthatják be felhasználói profiljukban mindazon kényelmi funkciókat, igényeket, amelyeket előnyben részesítenek pihenésük során (kívánt párnatípus, kedvenc ital stb.), így biztosítva a szálláshelynek azt az extra információt, amellyel a vendégeknek még otthonosabb környezetet, személyre szabottabb szolgáltatást biztosíthatnak.

  • Rugalmas kedvezményrendszer – Az új rendszer rugalmassá teszi szállodai oldalról a vendégeknek nyújtott kedvezmények, előnyök beállítási lehetőségeit a foglalásokra és az upsell szolgáltatásokra vonatkozóan.

  • Kedvezmények maximalizálása – Kedvezményben is határ a csillagos ég, de azért jól jönnek a finomhangolások. A Loyalty 2.0 lehetőséget teremt a foglalásonként törzsvendégkedvezménnyel foglalható maximum szobaszámra, a kedvezménnyel foglalható időszakok kizárására, a törzsvendégszintekhez tartozó kedvezmény mértékének ajánlatonkénti felülírására, de még az összevonható kedvezmények maximum értékének beállítására is.

  • Automatizmusok térnyerése – Nagy hangsúly került az automata vendégkommunikációra is, támogatva ezáltal a hatékonyabb munkát és a folyamatos „jelenlétet” a vendégek életében. A rendszer minden egyes törzsvendég számára kiküldhető levele időzíthető, tartalma időszakhoz kötötten módosítható, a szálloda által könnyedén szerkeszthető. Névnapi, szülinapi köszöntők, szintlépési gratulációk, pontjóváíró értesítők és hasonló e-mailek találhatók a listában.

  • Új szintre került a RoomSome booking engine intergráció – Az ajánlatkérés és a foglalás folyamatát még frappánsabb és rugalmasabb kapcsolat köti össze a törzsvendégrendszerrel, lehetőséget adva a pontok rendszer által kalkulált beváltásán túl az egyedileg meghatározott pontérték felhasználására is, illetve a pontjóváírás (felhasználható és feltételes) mellett a felhasznált pontok visszaadása is automatizálásra került (foglalás esetén).

  • Erősebb front oldali törzsvendég-kommunikáció – A loyalty kommunikáció a szobafoglalási folyamatban is nagyobb hangsúlyt kapott, a vendégek a folyamat több különböző pontján is bejelentkezhetnek törzsvendégfiókjukba, így foglalásuk könnyedén hozzákapcsolható a már meglévő profiljukhoz.

  • MultiLoyalty a láthatáron – A RoomSome Loyalty 2.0 továbbfejlesztett funkcióiban hatékonyan és átfogóan kezeli majd a szállodaláncok törzsvendégprogramjait is, mely funkciói az alap rendszer részét képezik, fejlesztésre kerültek, tesztelés alatt állnak.

A rendszer fejlesztései és újításai célzottan arra irányulnak, hogy a szálláshelyek számára lehetővé tegyék a vendégkapcsolatok automatizált működését, a marketingfolyamatok hatékonyabbá tételét és a vendégélmény egyre magasabb szintre emelését. Igazodva a mai digitális felhasználói szokásokhoz, az ad hoc jellegű promóciók helyett a szállodáknak lehetőségük van egy átgondolt, jól felépített marketingstratégia mentén kialakított, saját vendégeikre szabott, egyedi foglalásösztönző rendszer felépítésére és automatizált működtetésére.

A RoomSome Loyalty 2.0 a szállodaipar legfrissebb kihívásaira ad választ, és tovább erősíti azt az elkötelezettségünket és víziónkat, hogy olyan szoftvereket tervezzünk, amelyek a vendégek számára felejthetetlen és személyre szabott élményt biztosítanak. Bízunk benne, hogy minél több szálloda tart majd velünk ezen az úton, és izgatottan várjuk, hogy megoszthassuk velük a RoomSome Loyalty 2.0 élményét.

(X)