Elindult a szakmai regisztráció a Sirha Budapestre

Forrás: turizmus.com

 2019. november 27. 13:42

A Sirha Budapest negyedik alkalommal hozza össze a szálloda-, vendéglátó-, pék-, cukrász-, élelmiszer-, csomagolóipar és gasztronómia legfontosabb szereplőit és szakembereit.

A kiállításra 61 konyhatechnológiával, szállodaiparral, bútorokkal, textilekkel és terítékkel, valamint higiéniával és szolgáltatásokkal foglalkozó vállalkozás jelentkezett be, lefoglalva mintegy 2.400 m2 kiállítási területet.

A szakkiállítás február 4-6. között olyan megmérettetéseknek lesz ismét a házigazdája, mint a szakácsok olimpiájának is nevezett Bocuse d’Or magyar döntője, melyen Veres István, Palágyi Eszter, Haraszti Zsolt, Csik Gábor, Huszár Tibor és Kelemen Roland mérik össze tudásukat, hogy Magyarországot képviselhessék a verseny nemzetközi színterén.

Ismét itt tartják a Bocuse d'Or magyar döntőjét

Fotó: Hungexpo

Szintén a Sirha Budapesten zajlik majd a hetedik Közétkeztetési Szakácsverseny.

Ismét visszatér a Sirha Budapest Desszert Verseny is, ahol szakma feltörekvő és elhivatott tehetségei adnak számot technológiai tudásukról, felkészültségükről, újító szellemiségükről és művészi adottságaikról.

Újdonsággal is készülnek a szervezők: a Sirha Budapest először ad otthon a Chaîne des Rôtisseurs Egyesület fiatal szakácsoknak szervezett nemzetközi versenye hazai fordulójának. A Jeunes Chefs Rôtisseurs elnevezésű verseny célja, hogy teret adjon a fiatal séfeknek, hogy bemutassák tehetségüket és kreativitásukat a nemzetközi színtéren.

A Sirha Business Café standon a pék, cukrász, kávé és bárszakma fontos kérdései kapcsán zajlanak workshop-ok és előadások.

Gazdag programkínálattal jelentkezik a Sirha Budapest

Fotó:  Hungexpo

Az élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítás a szakma mellett az üzlet fontos fóruma is, itt nyílik lehetőség a legfrissebb trendek, innovációk megismerésére és a kapcsolati háló építésére, bővítésére. Az előbbire a Sirha Budapest Innovációs Termékverseny, az utóbbira pedig a European Enterprise Network és PRIMOM Alapítvány B2B találkozója biztosít lehetőséget.

A programok és konferenciák, csakúgy, mint a kiállítás a szakemberek számára díjmentes a szakmai regisztrációt követően. Regisztrációhoz látogasson el a www.sirha-budapest.com weboldalra.

A kiállítás kiemelt szakmai partnere a METRO, kiemelt médiatámogatója a Trade Magazin. (X)