Elindult a UberEATS Barcelonában

Forrás: turizmus.com

 2015. február 19. 14:11

Az Uber elindította UberEATS szolgáltatását a spanyolországi Barcelonában. Az UberEATS egy olyan on-demand ételszállítási, rendelési rendszer, amely a legjobb éttermek legjobb ételeit 10 perc alatt kiszállítja.

Az Uber folyamatosan az innovációra, valamint újabb és újabb szolgáltatások bevezetésére törekszik az „on-demand" területen. Ezt a szolgáltatását az Uber Los Angelesben UberFRESH néven vezette be, azonban az első nemzetközi, barcelonai beveztésénél az Uber új nevet kreált: UberEATS.

A UberEATS szolgáltatás a hét minden napján elérhető ebéd és vacsora időben, a város legjobb éttermeinek napi ajánlataival. A rendeléshez be kell lépni az Uber app felületére és az UberEATS ikonra rákattintva máris elérhető a szolgáltatás. Mint minden Uber szolgáltatás, ez is teljesen készpénzmentes és GPS-alapú, így nyomon követhető, hogy pontosan mikor érkezik a megrendelt étel. A szolgáltatás jelenleg Barcelona központjában működik, de a vállalat azon dolgozik, hogy minél előbb elérhető legyen a környező városrészekben is.

A becsült várakozási idő 10 perc, így az UberEATS jelenleg a világ egyik leggyorsabb on-demand ételkiszállító cége. Az emberek és az éttermek egyszerű és gyors összekötése révén az UberEATS új gazdasági lehetőséget teremt Barcelonában a helyi éttermi vállalkozások növekedéséhez, valamint ez ételt kiszállító autósoknak is.

Spanyolország meghatározó étteremajánló gasztro-weboldalával a Plateselector-ral együttműködve, az Uber által kiválasztott legjobb helyi és más jellegű éttermek az UberEATS platformján keresztül tíz percen belül kínálnak  elérhető fogásokat. Például a szolgáltatás bevezetésekor rögtön lehet rendelni a Surf House Barcelona és a  Feeld Organic népszerű helyi étteremekből is.