Elindult a Zsidai @home

Forrás: turizmus.com

 2020. november 24. 11:43

A Zsidai Csoport létrehozta az étel-házhozszállítás új, fenntartható módját, amellyel a főzés örömét viszi el a háztartásokba, a munkás részek nélkül.

A cég a járvány miatti lezárások kezdete óta dolgozik azon, hogyan lehetne ételeit minőségi romlás nélkül, éttermi minőségben fogyasztani otthon is. Kidolgoztak egy olyan étel-házhozszállítási módszert, amellyel az ételek 90-95%-os készültségi fokon érkeznek meg az otthonokba, vákuumcsomagolásban, mindössze a befejezés és a tálalás marad csak a megrendelő feladata, ami 5-10 percet igényel, és amihez részletes video- és írásos utasítást is adnak – írják közleményükben.

A cég éttermeinek ikonikus, klasszikus fogásait kínálja

Fotó: Zsidai Csoport

Az is a céljuk, hogy minél kevesebb konyhai szemetet és mosnivalót termeljenek a háztartások, ezért az ételek legalább 2 adagonként rendelhetők, és sok esetben még serpenyőre sincs szükség, így a mosogatást is minimálisra lehet csökkenteni.

Úgy vélik, gasztronómiai innovációjuk stílusos, minőségi és fenntartható válasz vendégeik otthoni igényeire, és mindez nemcsak a járvány időszakában, hanem hosszú távon is valós megoldás a minőségi otthoni étkezésre a megszokott házhoz szállítási modellel szemben.

Éttermeik – a 21, a Pest-Buda, a Baltazár, a Spíler és a Jamie Oliver – ikonikus, klasszikus ételeit kínálják, melyhez kovászos kézműves kenyerüket, cukrászműhelyük desszertjeit, süteményeit, továbbá az éttermeikben kapható borokat is ajánlják.