Szavazzon az Év Fiatal Szállodása pályázat jelöltjeire!

Forrás: turizmus.com

 2023. február 15. 11:06

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által meghirdetett Év Fiatal Szállodása 2022 pályázatra 16 színvonalas pályamű érkezett be. A pályázat nyertesét ugyan a szakmai zsűri választja ki, azonban a közönségszavazás első helyezettjét az online szavazatok alapján hirdetik ki.

Az MSZÉSZ idén ismét meghirdette az Év Fiatal Szállodása pályázatot a tehetséges 35 év alatti szakemberek részére. Azokat a részlegvezetőket, igazgatókat keresték, akik 2022-ben (is) elhivatottan dolgoztak a hazai szállodaiparért.

A pályaművek már beérkeztek, a közönségdíj szavazásán pedig 16 tehetséges fiatal szállodásra lehet voksolni.

fiatalszallodas

Az MSZÉSZ által meghirdetett Év Fiatal Szállodása pályázat közönségszavazásának 16 jelöltje

Fotó: MSZÉSZ

A szavazatokat a www.fiatalszallodas.hu/szavazas oldalon lehet leadni, február 19. 23:59 óráig.

A szavazásnál fontos, hogy a szavazás érvényessége érdekében kötelező a név és e-mail cím megadása, egy e-mail címmel csak egyszer lehet szavazni, a szavazás csak akkor érvényes, ha azt a szavazó véglegesíti a visszaigazoló e-mailben küldött linkre kattintva. A megadott e-mail címet marketing célokra nem használják fel, az kizárólag a szavazás érvényesítéséhez szükséges.

A beérkezett szavazatokat a szervezők ellenőrzik és azokat a szavazás időtartama alatt, a pályázati oldalon teszik közzé és naponta egyszer, 11 óráig frissítik.

A közönségszavazás eredménye legkésőbb február 21-én elérhetővé válik a fenti oldalon. A szervezők arra kérnek mindenkit, hogy támogassák kollégáikat, a fiatal tehetséges vezetőket egy-egy szavazattal.