Elképesztő tömegek a W Budapest eseményein – Így még nem toborzott hotel a városban

Forrás: turizmus.com

 2023. április 26. 08:00

A W Budapest már két toborzórendezvényt is megrendezett a tavasz folyamán, most a harmadik eseményen dolgozik a hotel csapata. Az első két rendezvényre több mint 250 jelentkező érkezett, a harmadik toborzónapra legalább ennyi résztvevőt várnak a szervezők.

2023 nyarán Budapestre érkezik Kelet-Európa és Magyarország első  W hotele, a Marriott Szállodalánc egyik luxus márkája, amely az Operaházzal szemben, az Andrássy úton nyitja meg kapuit júliusban a Drechsler palota épületében. A megfelelő személyzet kiválasztására különösen nagy figyelmet szentelnek és mindezt nem a szokványos módon teszik.

„Amint megérkeztem a rendezvényre annyira kedvesen fogadtak mindenkit a szervezők, hogy egyből tudtam, itt jó helyen lennék a jövőben. Az esemény hangulata teljes mértékben eltért egy szokványos interjúétól, laza és felszabadult környezetben tudtam beszélgetni a hotel személyzetével és könnyedén ment a bemutatkozás a vezetőségnek is. A rendezvényen egy welcome drinkkel fogadtak mindenkit, az interjúm után pedig egy bűvésszel találkoztam, aki a hotel egyik design inspirációjával kapcsolatban mutatott be trükköket" – nyilatkozta Eszter, akinek régi álma, hogy a W láncnál dolgozzon.

Kígyózó sor a The Workshop nevű rendezvénytér előtt a Paulay Ede utcában

Fotó: Emil Chalhoub

A szervezők minden eseményt próbálnak a megszokottól eltérő módon prezentálni, ezért is jött az ötlet, hogy a második toborzónapra egy híres bűvészt invitáljanak meg. A hotel több belsőépítészeti eleme inspirálódik a magyar származású illuzionista munkásságából, Houdini trükkjeiből. Többek között ebből is merítettek ötleteket a designhoz a tervezők, ezt próbálták meg az toborzónapon átadni a szervezők a jelentkezőknek.

15 vezetőnél volt lehetőség villáminterjúzni

Fotó: Emil Chalhoub

A harmadik esemény sem egy szokványos interjúztatás lesz, sokkal inkább egy élmény. A hotel éttermének ázsiai fúziós koncepciójára épül majd a program és a rendezvény egyéb elemei. Egy nagyon izgalmas workshoppal is készül a W csapata a rendezvényre látogatóknak.
Helyszín: Badhanna, 1051 Budapest, Hercegprímás u. 18.
Dátum: 2023. május 4., 17:00–20:00

A nagy érdeklődésre való tekintettel újabb esemény érkezik május 4-én

Fotó: Emil Chalhoub

Azokat, akik szeretnének ennek az egyedülálló szállodának a csapatához tartozni, arra biztatják a szervezők, hogy regisztráljanak a következő linken: https://bit.ly/3mFhXsh, és vigyék magukkal a helyszínre önéletrajzukat nyomtatott formában.

A rendezvény 17:00-tól 20:00-ig tart, a jelentkezők egyórás intervallumokban érkezhetnek a helyszínre, a preferált időpontot a regisztrációkor kell megadni a jelentkezési lapon. A rendezvényen való részvétel minden esetben előzetes regisztrációhoz kötött.

Az interjúk mellett networkingre is volt lehetőség a legutóbbi helyszínen, valamint egy kvízben is részt tudtak venni a jelentkezők

Fotó: Emil Chalhoub

A lenyűgöző Drechsler-palotában, amely korábban az Állami Balettintézetnek adott otthont, az új szálloda egyedülálló dizájnt, eklektikus gasztronómiát és a kozmopolita fővárosból merített társadalmi szellemet kínálja majd a Budapestre látogató turistáknak és a helyieknek egyaránt.

A W Budapest 151 elegáns vendégszobával és számos lakosztállyal rendelkezik majd, köztük egy Extreme WOW-val, ami a márka által az elnöki lakosztályra alkalmazott kifejezés.

A szálloda étterme és bárja kedvelt helyszíne lesz a fővárosnak. A hotelben helyet kap egy jellegzetes W Lounge is, három tárgyaló- és rendezvényterem, köztük egy nagyobb rendezvényekre is alkalmas Great Room. A W Budapest tervei között szerepel egy Away® Spa, egy FIT® fitneszterem és egy WET® medence is, amelyek mind a szálloda vendégeinek kényelmét szolgálják majd.


(X)