Elkészült az ASSA ABLOY Hospitality – SabeeApp PMS-integráció!

Forrás: turizmus.com

 2020. október 14. 07:00

A piac igényeihez igazodva az ASSA ABLOY Hospitality és a SabeeApp elkészítette közös PMS-integrációját, így a kulcskártyaíráson túl további funkciókkal segítve azon szállodákat, amelyek könnyen kezelhető, integrált rendszerekben gondolkodnak.

Az intelligens zárat alkalmazó szállodákban visszatérő jelenség, hogy a vendég bejelentkeztetése és a szobához szükséges kulcskártya megírása nem egy felületen történik, ami plusz terhet ró a recepción dolgozó személyzetre. A SabeeApp a hazai felhő alapú szállodamenedzsment-szoftverek közül elsőként tette lehetővé, hogy közvetlenül Front Desk rendszerükön keresztül lehessen kulcskártyát írni. Az Assa Abloy Hospitality intelligenszár-szolgáltatóval közös integrációjuk egyszerűbb, biztonságosabb és gyorsabb kulcskártyaírást biztosít, csökkentve ezzel a manuális adminisztrációt. Az Assa Abloy Hospitality megoldásai már elérhetők a SabeeApp Marketplace felületén keresztül.

 

Az érintésmentes megoldások terjedésével lehetővé vált, hogy kulcskártyák helyett a vendégek akár saját okostelefonjuk segítségével nyissák ki szállodai szobájukat anélkül, hogy személyesen jelentkeznének be a recepción. A SabeeApp egy újabb fejlesztése, a GuestAdvisor, okostelefon-alkalmazás segítségével hamarosan elérhetővé válik az Assa Abloy-zárakkal felszerelt szobaajtók okostelefonnal történő nyitása is.

„Nagy öröm számunkra, hogy a SabeeAppot partnereink között tudhatjuk. A PMS-integráció a szállodák részéről már lassan elvárt funkció, mintsem opcionális lehetőség, aminek szerettünk volna eleget tenni, szerencsére ez a mai nappal sikerült. Az igazi áttörést mégis a SabeeApppal közös mobil applikációtól várjuk, aminek segítségével a vendég szobájához tartozó mobil kulcsot a PMS-ből tudja a recepció kiküldeni, így a vendég a telefonjával nyithatja majd a VingCard zárakat” – mondta el Dömse Dávid, az ASSA ABLOY Hospitality regionális értékesítési vezetője.

„Azon dolgozunk, hogy minél egyszerűbbé tegyük a szállodai szakemberek mindennapi munkáját, amit a PMS és a zárrendszer közvetlen összekapcsolása biztosít. Örülünk, hogy már az Assa Abloy csapatával is együtt dolgozhatunk olyan megoldásokon, amelyek lehetővé teszik a minimális adminisztrációval járó és minél biztonságosabb vendéglátást. Ez utóbbi még fontosabb szerepet fog játszani a jövő utazási szokásaiban” – tette hozzá Máté Dávid, a SabeeApp globális értékesítési vezetője.

A megoldásokról bővebb információt ad az ASSA ABLOY Hospitality részéről

Pusztai-Márkus Annabella
Annabella.Pusztai-Markus@assaabloy.com
+36 70 334 2868

Oláh Péter
Peter.Olah@assaabloy.com
+36 30 158 2727

A SabbeeApp cloud hotel management software részéről pedig

Máté Dávid
sales@sabeeapp.com
+36 1 998 9186

(X)