Elkezdődött a négycsillagos Medihotel építése

Forrás: turizmus.com

 2015. március 09. 17:31

Várhatóan 2015 nyarán nyit meg Villánykövesden a négycsillagos Dél-dunántúli Medihotel, amely a tervek szerint magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokat nyújt majd a vendégeknek.

A környezetbarát üzemeltetésű, teljes egészében akadálymentesített medihotelben 22 szoba kap helyet, (3 superior szoba, 19 kétágyas szoba), és 2 tetőlakosztály. Az intézmény I. és II. emeletén helyezkednek el az egészségügyi szolgáltatás helyiségcsoportjai, a gyógyászati tevékenység alapkoncepciója egy olyan fizioterápiás, mozgásterápiás részleg kialakítása, amely lehetőséget biztosít a medical wellness szolgáltatások biztosítására is, komplexen kezelve a vendégek igényeit és a javasolt terápiákat.

Tervezik belgyógyászati és reumatológiai szolgáltatások kialakítását is, illetve szépészeti és bőrgyógyászati vizsgálatokkal is várják majd a vendégeket. A wellness részlegben finn szauna, gőzkabin, infraszauna, Kneipp taposó is rendelkezésre áll majd, illetve tematikus szaunaprogramok, gyerek-, és családbarát szolgáltatások,

Az 1.118.195.000 összértékű projekt az Európai Unió támogatásával valósul meg, a támogatási összeg 782.736.500 forint.