Elkezdődött a SzÉSzT idei rendezvénysorozata

Forrás: turizmus.com

 2016. szeptember 07. 18:22

Kecskemét volt az első helyszíne a SzÉSzT, a Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozó idei rendezvénysorozatának. Szeptember 7-én a Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont adott otthont a három szekciónak és a kiállítóknak.

A hazai vállalkozások által szervezett régiós találkozóknak az a célja, hogy a szállodai és éttermi szakemberek gyakorlati tanácsokat, ötleteket kapjanak munkájuk színvonalának emeléséhez az előadásokból és a kiállításoktól: a Miele-től, az Assist-Trend Kft.-től, az Assur Kft.-től, a Top Trade Kft.-től, a T-Mix 2003 Kft.-től, a Mirbesz Kft-től, a Progast Kft.-től, a Waldorf-Holdingtól.

A management szekcióban többek között szó volt az energetikai és technológiai beruházások megtérüléséről, a szállodák üzemeltetési kihívásairól, a sales csapatok lehetséges motiválásáról.

A housekeeping szekcióban a textíliák mosásával összefüggő tapasztalatokról hallgattak előadást a résztvevők, és a szállodák közegészségügyi helyzetét vitatták meg.

Az F&B (Vendéglátás) szekcióban a  Mirbesz Kft. mutatkozott be, majd az étlapírás nemzetközi irányvonalait ismerhették meg. Hallhattak előadást az éttermek arculatváltásának buktatóiról, és a legújabb gasztronómiai trendekről, a kávé- és sörforgalmazásról.

Az előadásokat legközelebb szeptember 28-án hallgathatják meg Sárváron az előzetesen regisztrált érdeklődők, a Spirit Hotel Thermal Spa***** superiorban. Október 19-én Egerszalókon, a Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel fogadja a SzéSzT találkozót, november 9-én pedig a budapesti Aquaworld Resort-ban lesz az idei utolsó szakmai tanácskozás.

Fotó: az első idei kezdésre várva... / Csárdás Ferenc felvétele