Élőben követhető a világ 50 legjobb éttermének hétfői díjátadója

Forrás: turizmus.com

 2022. július 15. 13:40

A S. Pellegrino és az Acqua Panna 16. alkalommal csatlakozik A világ 50 legjobb étterme (The World’s 50 Best Restaurants) díjátadó jubileumi, 20. rendezvényéhez július 18-án, Londonban. A rendezvényt az interneten élőben is lehet majd követni.

A világhírű gasztronómiai ünnepség a nemzetközi éttermi közösséget hozza el a brit fővárosba a történelmi Old Billingsgate Marketen megrendezett eseménnyel. A 2022-es díjátadó különleges vendége a többszörös díjnyertes színész és közismert ínyenc, Stanley Tucci, aki az esemény házigazdájaként felfedheti majd az első helyezést elnyerő éttermet.

A S.Pellegrino és az Acqua Panna a kulináris kiválóság elkötelezett partnereiként támogatják és népszerűsítik a kiemelkedő éttermeket és a gasztronómiai tehetségeket.

top50restaurant

A #50BestTalks-ban Young Chef Academy Award 2019-21 győztese, Jerome Ianmark Calayag mesél majd szakmai útjáról

Fotó: Young Chef Academy

Az ásványvízmárkák az est egyik fő eseményének, a #50BestTalksnak lesznek a házigazdái, ahol a világ legbefolyásosabb étteremvezetőivel együtt az S. Pellegrino Young Chef Academy Award 2019-21 győztese, Jerome Ianmark Calayag mesél majd szakmai útjáról, a gasztronómia jövőjéről és megoszt néhány tippet is a felejthetetlen vendéglátáshoz.

A világ 50 legjobb éttermének 2022-es díjátadóját az alábbi linken élőben lehet követni július 18-án, 21.30-tól.