Előkészítés alatt a XIV. Országos TDM Konferencia – december 3-4.

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 29. 15:50

A Magyar TDM Szövetség szervezésében december 3-4-én kerül megrendezésre a szakmai tapasztalatcserét elősegítő országos TDM konferencia, amely helyszínéül ezúttal Gyula városa szolgál. A konferencia szervezési munkálatait a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. segíti.

A 2 napos rendezvényt megelőzően – december 2-án - a TDM Szövetség a hagyományoknak megfelelően megtartja őszi közgyűlését, ahol a szervezet tagjai részletes tájékoztatást kaphatnak az elmúlt időszak során ellátott feladatokról és eredményekről.

A konferencia első szakmai napja főként a TDM szervezetek számára releváns GINOP TDM és egyéb pályázati kiírások jegyében fog telni, míg a második nap tematikáját az aktuális tagi elvárások határozzák majd meg, melyek megismerése érdekében a szövetség rövid kérdőíves felmérésen keresztül kéri a tagok közreműködését.

A rendezvényre a korábbiaknak megfelelően ezúttal is az erre a célra kialakítandó internetes felületen lehet majd regisztrálni, ami kedvezményes szállásfoglalásban és a részletes program megismerésében is a résztvevő szakemberek segítségére lesz. A honlap a későbbiekben a www.tdmszovetseg.eu –n keresztül lesz majd elérhető.

A szövetség tagságtól függetlenül minden szakmai érdeklődőt örömmel lát rendezvényén.