Első helyen a mátrafüredi High-Tech Sportok Bázisa

Forrás: turizmus.com

 2016. február 15. 15:09

A mátrafüredi High-Tech Sportok Bázisa jelentős győzelmet aratott 2015-ben is a TripAdvisoron. A turisztikai portál véleménye azért is fontos, mert nem csak a hazai, de a külhoni közönség is javarészt erről az oldalról tájékozódik.

A Gyöngyös-Mátra TDM tagja, a High-Tech Sportok Bázisa 400 feletti véleménnyel a portál mérése alapján abszolút első helyezést ért el Észak-Magyarországon az oldalon megjelenő összes szolgáltató és nevezetesség közötti megmérettetésben: https://www.tripadvisor.co.hu/Attractions-g2389774-Activities-Northern_Hungary.htm.

A HSB olyan helyszíneket/programokat utasított maga mögé, mint az Egri vár, a Barlangfürdő Miskolc-Tapolcán, vagy például Tokaj városa.

 

A mátrafüredi bázis az országos mezőnyben is első helyen áll a vidéki attrakciók között, mégpedig a Túrák és tevékenységek kategóriában: https://www.tripadvisor.co.hu/Attractions-g274881-Activities-Hungary.html.

A minősítés azt is jelenti, hogy a HSB szolgáltatásait igénybe vevők szívesen megosztják a kellemes élményeket másokkal, szívesen ajánlják a Bázist. Teszik ezt azért, mert az itt szerzett élmény minősége valóban magas színvonalú és egyedi. A Bázis igazi ereje abban is rejlik, hogy nem csak megszólítani tudja vendégeit, de rá tudja venni arra is, hogy tapasztalatait másokkal is megossza.