Első vendégeit fogadta a Pandóra Zsóry Apartmanok

Forrás: turizmus.com

 2015. augusztus 11. 10:37

A 18 színvonalasan kialakított, egész évben üzemelő apartman a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdőn belül, elkerített területen várja a vendégeket augusztus 10-étől.

A 48 négyzetméteres, hat személyes kőházak kényelmes elhelyezést kínálnak a családoknak két hálószobával, nappalival, konyhával, zuhanykabinos fürdőszobával, külön WC-vel. A télen fűthető, nyáron klimatizálható apartmanokhoz kisebb terasz és saját gépkocsi beálló tartozik. Az apartmanokban televízió, étkezősarok, jól felszerelt konyha (edények, evőeszközök, elektromos főzőlap, hűtőszekrény, vízforraló, konyharuha) található, ágyneműt és a törülközőt biztosítanak, a kisgyerekkel érkezők ezen felül babaágyra, babakádra, etetőszékre, kerékpáros babaülésre is számíthatnak. A mozgáskorlátozott vendégeket egy speciálisan kialakított apartmanban szállásolják el.

 

A Pandora Apartmanok nagy előnye, hogy vendégei a fürdő nyitva tartási ideje alatt korlátlan számú belépésre jogosultak a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőbe, az érkezés napjától az elutazás napjáig, kiegészítő jegyet csak a Szaunavilág használatához kell váltani.

A szálláshely kiegészítő szolgáltatásként 24 órás portaszolgálatot, recepciót, igény esetén étkezést biztosít, a vendégek programjának megszervezéséről is gondoskodik. A főépületben található közösségi terek és rendezvényterem kiváló helyszínt biztosít a közös programok számára.

 

A beruházó, a Spa Hotel Relax Kft. az összesen 480 millió forintos projekthez 266 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert Új Széchenyi Terv Észak-magyarországi Operatív Programja keretében.

A Zsóry Fürdőről, a gyógyvízről, a matyókról Pandóra blogján olvashatnak a kíváncsiak: http://pandora.cafeblog.hu/