Elstartolt a Flash Award

Forrás: turizmus.com

 2020. február 14. 16:00

2020. február 10-én elstartolt a Flash Award by MaReSz, a rendezvényszakma vadonatúj díjrendszere!

A Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége által alapított díjak lényege a teljes rendezvényszervezői és -szolgáltatói szektor bemutatkozása, „legflashebb” munkáinak megismerése és ezáltal a rendezvényszakma presztízsének emelése.

A 2020-ban megrendezésre kerülő versenyre a jelentkezők összesen 6 különböző kategóriában adhatnak le pályázatot a 2019-es rendezvényeikkel, amelyeket elismert szakmai zsűri bírál el.

Meghirdetett kategóriáink pályázati alapon:

  • az Év eseménye (3 kategória)
  • az Év rendezvényhelyszíne
  • az Év catering szolgáltatása
  • az Év stand/ event design kivitelezése (2 kategória)
  • az Év technikai rendezvényszolgáltatása
  • az Év kiegészítő rendezvényszolgáltatása

A verseny tisztaságának érdekében a pályázatok elbírálását egy független szakmai zsűri végzi komplex és átfogó szempontok alapján. A pályázatok értékelésénél figyelembe veszik – kategóriánként eltérő mértékben – a kreativitást, a kommunikációs célok megvalósulását, a kivitelezést, a rendezvény komplexitását.

A nevezési lehetőség nem csak MaReSz tagok számára nyitott, a tágabb rendezvényszakmából bárki, bármelyik kategóriában, bármennyi rendezvény fókuszú projekttel benevezhet a versenyre. A pályázati időszak 2020. március 31-ig tart.

A versenyről bővebb információkat a www.flashaward.hu weboldalon találnak. Kérdés esetén keressék a MaReSz Titkárságát és a Flash Award rendezvény managerét, Zsigmond Esztert az info@flashaward.hu e-mail címen.

 

A Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége örömmel várja minden kedves pályázó anyagát a meghirdetett kategóriákban!

(X)