Elstartolt a Szállásvadász.hu idei jótékonysági kampánya

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 17. 16:02

A korábbi évekhez hasonlóan a Szállásvadász az idei évben sem feledkezett meg az ajándékozásról: szeptember 17-én kezdetét vette idei jótékonysági kampányuk, melynek során két hónapon keresztül minden beérkezett foglalással a Csodalámpa Alapítvány munkáját támogatják.

A cég filozófiájának az elmúlt évek során fontos részévé vált a társadalmi szerepvállalás, így időről-időre olyan alapítványok munkáját segítik, akiknek hitvallásával ők maguk is azonosulni tudnak. A kampánysorozat 2015-ben indult, mely a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány első nagy sikerét követően az Egy Csepp Figyelem Alapítvány támogatásával folytatódott, míg a tavalyi évben az adományt a Bátrak Földje kapta.

2018-ban Magyarország országos kívánságteljesítő hálózatát, a Csodalámpa Alapítvány munkáját segíti a Vadász: minden beérkező foglalás után 333 Ft-tal járul hozzá, hogy minél több beteg gyermek életében megtörténjen a várva várt csoda.

Idén is több szálloda csatlakozott a kezdeményezéshez. A kampány kiemelt szállodai támogatója a bükfürdői Greenfield Hotel Golf & Spa**** superior, fő támogatója pedig a The Body Shop Hungary, mely nem csak külföldön, hanem hazánkban is különös tekintetet fordít a társadalmi szerepvállalásra.

További támogatók: MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior, Hunguest Hotel Palota****superior, Silvanus Wellness & Konferencia Hotel****, Hotel Lövér ***superior.

Most igazán érdemes foglalni, hiszen a jótett mellett a foglalók garantált ajándékot is kapnak, a kampány végén pedig értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra.
A támogatás összege óráról órára növekszik, melynek aktuális állását mi is folyamatosan nyomon követhetjük a Szállásvadász.hu kampányoldalára ellátogatva.

Legyen egy csodával több!

(X)