Éltető vidéki stílus Hajdúszoboszlón

Forrás: turizmus.com

 2015. november 26. 15:48

Hajdúszoboszlót adottságai alapján méltán nevezhetjük az egészség hazai fővárosának. A város remekül ráhangolódott az évi több tízezer ide látogató vendég megfelelő kiszolgálására, ami rendre visszaköszön a statisztikákban.

A nagy tömegek kiszolgálása mellett folyamatosan nő az igény más stílusú, ugyanakkor még teljesebb, komplexebb ellátásra. Az „élmény” megszerzése, ami a legtöbb embert útnak indítja, egyre inkább differenciálódik és a „legnagyobb épület”, a „leghosszabb csúszda” mellett olyan új jelzők keltik fel az utazóközönség érdeklődését, mint az egyediség, a stílus, a hangulat.

Provence Hotel**** finoman hangolt értékeivel teremt újszerű, az átlagostól messze eltérő szolgáltatást. Az éltető vidéki stílus és exkluzív egészségügyi szolgáltatások harmóniájából születő élmények a Provence Hotel**** ismérvei. Az épület jegyei, elhelyezkedése, enteriőrje és felszereltsége megfűszerezik az itt töltött napokat.

A fejlesztés megvalósulásához az Európai Unió és a Magyar Állam 883 666 323 Ft vissza nem térítendő támogatást biztosított. (x)