Energiatakarékos minibár akciós áron

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 07. 14:04

Az ASSA ABLOY most ismét akciós áron kínálja a zajmentes, abszorpciós Pamibar minihűtők 30 és 40 literes változatait. A kihagyhatatlan ajánlat nem csak a nagy szállodáknak szól, most bárki csökkentett áron rendelhet akár kis tételben is. Rendeljen most energiatakarékos minibárt 42 810 Ft-tól!

Energiatakarékosság néma csendben

Az ASSA ABLOY által kínált PB minibárok előnye, hogy az abszorpciós technológiának köszönhetően egyáltalán nem zúgnak, így biztosan nem zavarják a vendégek pihenését. A hűs italok biztosítása így garantáltan nem megy a relaxáció rovására. Bár működése folyamatos, használata mégis energiatakarékos.

A Pamibar minibárok üzemeltetési költsége is kedvező, energiahatékonyságuknak és energiatakarékosságuknak köszönhetően a fenntartásuk is pénztárcakímélő. Éppen ezért nemcsak nagyobb szállodáknak, hanem kisebb apartmanoknak és vendégházaknak is ideális megoldás. 
Ráadásul most rendkívül kedvező áron, akár 42 810 Ft-ért beszerezheti az energiatakarékos minibárokat!


100% biztonság

A Pamibar minibárok 1 éves gyártói garanciával kaphatók az ASSA ABLOY-nál, ami kiemelkedő biztonságot jelent a szállodatulajdonosok számára. Fontos ugyanis tudni, hogy egy esetleges meghibásodás esetén az abszorpciós minibároknál az egyes alkatrészek javítására nincs lehetőség, így a hűtőrendszer teljes lecserélése jelenti az egyetlen megoldást. Ez azonban komoly költségekkel járhat, de gyártói garancia esetén ettől is megkímélheti magát.

Kis méretüknek köszönhetően a Pamibar minibárok könnyen elhelyezhetők bármekkora helyiségben. Ajtajuk leszerelhető, igény esetén a nyitási irány is megváltoztatható. A PB hűtők tervezői gondosan ügyeltek a részletekre, így a minibár tetszőlegesen beépíthető akár szekrénybe is, az ajtaja pedig akár üveglapra is cserélhető. Az ASSA ABLOY kínálatában kapható Pamibar minibár 30 és 40 literes változatban is megvásárolható. Automata leolvasztó funkciójának köszönhetően könnyedén üzemen kívül helyezhető anélkül, hogy bármilyen kellemetlenséget okozna.

Az akció ideje alatt most akár 42 810 Ft-ért hozzájuthat a 30 literes változathoz, a 40 literes kivitel pedig 10 darab rendelése felett már 44 250 Ft-ért az Öné lehet.
Rendeljen most az ASSA ABLOY honlapján! (x)