CPI Hotels: eper, pezsgő és új szálloda

Forrás: turizmus.com

 2018. május 25. 13:57

A Mamaison Hotel Andrássy, illetve a hazánkban már három házzal jelen lévő CPI Hotels koranyári partin látta vendégül legfontosabb partnereit, amelyen minden az eperről és a pezsgőről szólt - nem mellőzve persze a szakmai tartalmat sem.

Dacolva a gyülekező felhőkkel csaknem 90 fő gyűlt össze a Mamaison Hotel Andrássy szálloda étterme, a La Perle Noire teraszán megrendezett éves partnerpartin.

Fotó: Csárdás Ferenc

Az idei tematikát az eper és a pezsgő adta, melyek az egész este alatt vissza-visszaköszöntek a programban, a büféasztalon, sőt a nyereményekben is.

A hangulatot nem árnyékolták be a gyülekező felhők

Nagy-Szász István, a cégcsoporthoz tatozó három szálloda, a Mamaison Hotel Andrássy, a Mamaison Residence Izabella és a Starlight Suiten Hotel Budapest igazgatója köszöntötte a vendégeket, illetve a cégcsoport cseh központjából itt tartózkodó kollégáit, majd Kovács Antal örökös magyar sommelier bajnok avatott be minket az eper és a pezsgő társításának titkaiba egy pezsgőkóstoló keretében.

Nagy-Szász István és Kovács Antal

Fotó: Csárdás Ferenc

A beszédeket háznézés, édességkészítés, majd vacsora követte, illetve az elmaradhatatlan tombola. Elhangzott néhány fontos szakmai információ is. A vége felé közeledik a Mamaison Hotel Andrássy fürdőszobáinak teljes felújítása, mely során a fürdőszobák is szobák hangulatához illeszkedő színeket és stílust kaptak.

Gyülekező a lobbyban

Fotó: Csárdás Ferenc

Jövőre a cégcsoport új, háromcsillagos, 100 szobás  butikszállodát épít a Mérleg utcai Starlight Suiten Hotel Budapest mellett, utóbbit pedig szintén teljes egészében felújítják, és 4 csillag superior minőségre emelik. A munkálatok várhatóan jövő tavasszal kezdődnek, és a tervek szerint egy év alatt le is zárulnak.

Az édességkészítő verseny nyertes cukrászcsapata

Fotó: Csárdás Ferenc