Építészeti díj a Barátság Gyógy- és Wellness Szállodának

Forrás: turizmus.com

 2015. április 18. 09:09

A 2014. évben elnyert Magyar Turizmus Minőség és Zöld Szálloda Díjak után újabb elismerést kapott a hajdúszoboszlói Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda***superior. Az Európai Uniós KEOP pályázati forrással megújult szállodát a 2014. évi „Év Homlokzata" pályázaton elismerő oklevéllel díjazták.

Az Év Homlokzata Pályázat az elmúlt tíz évben a magyar építészet egyik rangos intézményévé vált. Az építészek és kivitelezők számára kiírt pályázat célja az újonnan épült vagy felújított homlokzati megoldások értékelése és díjazása építészeti, esztétikai, műszaki és gazdaságossági szempontok alapján. A pályázaton tervezők és kivitelezők egyaránt részt vehetnek, akik a minőségi munka elkötelezettjei. A pályázat benyújtója a Virtuál Építész Stúdió volt, a szálloda homlokzatát pedig Gál Károly és Tóth Krisztián László építészek tervezték.

A pályázatra az 5 különböző kategóriában összesen 210 pályamű érkezett, melyek közül a nyerteseket független építész-szakmai zsűri választotta ki.

A szálloda managementje továbbra is a fejlesztésekben látja a jövőt, ennek szellemében az idei évi Európai Uniós pályázatokhoz kapcsolódóan is több elképzelése van, melyek szolgáltatásbővítésre, minőségi fejlesztésre vonatkoznak.