Erdő a város fölött

Forrás: turizmus.com

 2017. november 21. 14:44

A fagyos vadon 13 koktélba, 8 főételbe és 4 desszertbe fogalmazva elevenedik meg az Aria Hotel Budapest tetőteraszán.

A High Note Skybar legújabb, a héten induló gasztro-kulturális programja a designban is követi az erdő jellegzetességeit. A márciusig tervezett koncepció keretében a tetőterasz erdővé alakul, és az erdő fogyasztható növényei és állatai alakítják a kínálatot, a koktélokat és a hozzá készült ételeket, desszerteket.

Lápok gyümölcse

Fotó: Hotel Aria

Fekete berkenye, homoktövis, boróka, ibolyalikőr, szarvashús, moha, sóskaborbolya és dohány - az erdő inspirálta fogyasztható növények, gombák, gyümölcsök és az erdőben található állatok inspirálták a High Note Skybar csapatát. A hangsúly a koktélokon van, amelyeket Anger Borbála, a High Note Skybar barmanagere készít. A különleges fogások és desszertek pedig Kövér Gergely chef és Szabó Zsuzsa cukrász alkotásai az italok kiteljesítői az Aria Hotel tetején.

Loch Ness

Fotó: Hotel Aria

A koncepció szerint a fagyos vadon 13 koktélba, 8 főételbe és 4 desszertbe fogalmazva elevenedik meg. A koktélokat lámpásban, csuporban, hordóban szolgálják fel, a lazac fenyőággal marinálva érkezik, a kacsamell mellé tőzegáfonyát készít a chef, hogy az Aria Hotel Budapest panorámaterasza tökéletes erdő legyen.