Éremeső a Törleynek

Forrás: turizmus.com

 2015. május 20. 16:16

A Törley cégcsoport termékei idén is sikert arattak három igen nívós nemzetközi borversenyen, az idén eddig 12 éremmel térhettek haza a márka képviselői.

Május 18-án Londonban kihirdették a Decanter World Wine Awards, az International Wine and Spirit Competition, illetve az International Wine Challenge nevű nemzetközi borversenyek eredményeit, melyeken a Törley cégcsoport palackos erjesztésű, illetve tartályos erjesztésű pezsgői, és számos bora is sikert aratott.

A világ egyik vezető és nagy elismertségnek örvendő borszakmai magazinja minden évben megrendezi a Decanter World Wine Awards borversenyt, melyen idén a Törley termékei 1 ezüst- és 3 bronzérmet, valamint 3 oklevelet nyertek el. Ez az egyik legnagyobb mintaszámú verseny a világon, hisz közel 46 országból több mint 15 ezer mintát neveztek.

Az angliai Surrey-ban 46. alkalommal rendezték meg az 1969-ben alapított International Wine and Spirit Competition nemzetközi borversenyt. A több mint 300 főből álló zsűri a világ 90 országából nevezett borokat bírálta. Ezen a megmérettetésen idén a Törley 2 ezüst- és 4 bronzérmet nyert.

A londoni International Wine Challenge-en, ahol 46 ország 9000 bora képviseltette magát, a patinás márka 2 bronzéremmel és 6 oklevéllel térhetett haza.