Értékek és elismerések a Gere pincészetnél

Forrás: turizmus.com

 2015. június 16. 11:35

A Gere Attila pincészete és a Crocus GERE Bor Hotel &Resort számára sikeresen indult a nyár, több díjjal és egy verseny aktív résztvevőjeként igazoltnak látják, hogy jó az út, amelyen haladnak.

A Crocus GERE Bor Hotel & Resort is képviseltette magát a Nemzeti Bormaraton villányi futamán. A lelkesedés hatalmas volt, a szálloda a legnagyobb csapattal vett részt, és kiemelendő, hogy az egyetlen nevező volt, aki csak saját dolgozóival indult a megmérettetésben. A lelkesedés tovább vitte a csapatot, így ráadásként egyedüli villányi csapatként a hajósi célbafutásra is elkocogtak. Nemcsak a dolgozók, hanem Gere Andrea is részt vett a programban.

Szintén büszkék rá, hogy nemrégiben a Gere pincészetet is díjazta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, és hozzájuk került a Díj a sikeres vállalkozásokért plakett. Szintén elnyerték A hónap kis- és középvállalkozása díjat.

 

A már 70 hektáron gazdálkodó családi birtok mellett számos más területen is sikereket ért el. A vállalkozás az utóbbi években sikeresen pályázott uniós forrásokra: így a bortermelés melléktermékét feldolgozó szőlőmag-üzem létesítésére mintegy 65 millió forintos támogatást nyert el, míg hotelfejlesztésre és bővítésre 228 millió forintnyi támogatást kaptak.