Értékpiramis és márkastílus - interjú Gál Zsomborral

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 10. 18:11

A Magyar Turisztikai Ügynökség és a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa által szervezett országos Bor Roadshow záró állomását a Budapest Borfesztiválon tartották. A Vendéglátás Magazin ennek apropóján kérdezte Gál Zsombort, az MTÜ Bor- és Gasztromarketing Főosztályának vezetőjét a tapasztalatokról.

Gál Zsombor

Egy rendkívül intenzív szakmai párbeszédet indítottunk el a hat állomás keretében, amely során az ország minden borrégiójába ellátogattunk. Legfontosabb célunk megvalósult: bemutattuk a Hegyközségek Nemzeti Tanácsával (HNT) közösen kidolgozott marketingkommunikációs koncepciónkat, illetve megvitattuk a borászatok képviselőivel annak legfontosabb pontjait.

Az ágazatban végzett munkánk alapja, hogy 2016-ban a kormány a Magyar Turisztikai Ügynökséget bízta meg a közösségi bormarketing feladatok ellátásával, aminek köszönhetően az állami bormarketing tevékenység teljesen új alapokra került. Ennek a megújult, korszerű gondolkodásnak az első jelentős dokumentuma a hazai borágazat rövid távú marketingkommunikációs koncepciója - mondja a szakember.

A TELJES INTERJÚ a vendeglatasmagazin.hu oldalon olvasható IDE kattintva.