Estélyt adnak a kastélyszállodások

Forrás: turizmus.com

 2017. október 13. 13:36

A Magyar Kastélyszállodák és Történelmi Épületek Szövetsége az idei II. féléves közgyűlését a bölcskei Szent András Kastélyban tartja, azonban a szervezet életében a 2017-es év kiemelkedő, hiszen 10. születésnapját ünnepli.

A jeles évfordulót az egyesület tagjai, a pártoló partnerek és a közeli barátok társaságában 2017. október 20-án ünneplik születésnapi estéllyel, melynek keretein belül a tavasszal elhunyt Hotel Vécsecity**** tulajdonosának is emléket állítanak. A rendezvényen első alkalommal adják át a dr. Takács Tibor emlékdíjat, melyet a szervezet elnöke a kastélyturizmus területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakembernek ad majd át.

Az est házigazdája Buza Sándor, aki a 20'-as évek hangulatában 18.30-kor nyitja meg a rendezvényt. A szervezők ugyan nem követelik meg a korabeli öltözetet, - bár örülnének neki -, de azért a vendégektől valamilyen kiegészítőt kérnek, mely az est hangulatához hozzájárul. Nem fog hiányozni az esti programból a jazz, a meglepetés, a retro disco és a jótékonyság sem, hiszen az egyesület vezetői jótékonysági tombolát szerveznek, az innen befolyt összeget a somogyvári Széchenyi Kastélyban működő iskola és a hozzá tartozó gyermekotthon fogja megkapni. Az értelmi fogyatékos gyermekek életét és tanulását szeretné a Magyar Kastélyszállodák Szövetsége ezzel az adománnyal segíteni.

Rendezvénnyel kapcsolatos érdeklődés: info@kastelyszallodak.hu, Kirchner Katalin: 06/20/529-2496.