Esztergomi szállodával bővült a Hotel & More Group portfóliója

Forrás: turizmus.com

 2024. január 10. 08:00

Az Esztergomban található Bellevue Konferencia és Wellness Hotel 2024 január 3-án csatlakozott a Hotel & More Grouphoz. Ezzel a szálláshellyel együtt a cégcsoport kínálata 25 hazai és 8 határon túli szállodára, valamint rendezvényhelyszínre bővült.

A Bellevue Konferencia és Wellness Hotel Esztergom belvárosától 5 kilométerre, a Búbánatvölgyben helyezkedik el, csodálatos kilátással a Dunára, ennek tükrében nem meglepő a szálloda elnevezése, a bellevue francia eredetű szó, amelynek jelentése: „szép kilátás”. Nemcsak a szobákból, hanem a szálloda étterméből, a Panoráma teraszról, a rendezvényteremből és wellness-fitnesz épületszárny tetején található napozóteraszról is gyönyörködhetnek a vendégek a gyönyörű panorámában.

Az esztergomi hotellel a cégcsoport kínálata 25 hazai és 8 határon túli szállodára, valamint rendezvényhelyszínre bővült

Fotó: Hotel & More

A csodás természeti környezetben elhelyezkedő, háromcsillagos szálloda 75 kényelmes szobával, 160 fős nemzetközi és magyaros gasztronómiai ínyencségeket kínáló étteremmel és italkülönlegességeket felsorakoztató bárral várja a vendégeit. A felfrissülésre vágyókat 1 kültéri medence, 4 beltéri medence, finn és bioszauna, gőzkabin és illatkamra, jégkásakút, valamint a fitneszterem gépei szolgálják ki. A szállodába érkező vendégek számára a parkolás sem okoz nehézséget, hiszen több mint 60 autó kültéri parkolása biztosított.

A kültéri mellett beltéri medencék is várják a felfrissülésre vágyókat

Fotó: Hotel & More

„A Bellevue Konferencia és Wellness Hotel tökéletesen illik a Hotel & More Group portfóliójába, hiszen a cégcsoport folyamatosan erősíti a jelenlétét a MICE-piacon, amely stratégiához a szálloda 215 négyzetméteres, természetes fényű, modern technikával felszerelt konferenciaterme is tökéletes teret ad. A 120 fő befogadására is alkalmas konferenciaterem hangszigetelt mobilfalakkal két szekcióteremre osztható, így ideális helyszíne konferenciáknak, csapatépítő tréningeknek, képzéseknek, partnertalálkozóknak, valamint esküvőknek” – nyilatkozta Klemm Balázs, a Hotel & More tulajdonos vezérigazgatója.

A szálloda meglévő személyzete nagy gyakorlattal rendelkezik a vendégek kiszolgálásában, és ehhez a Hotel & More Group szakmai tréning programjai további támogatást nyújtanak a kimagasló vendégélmény elérése érdekében.