Ételt Karácsonyra - rászorulóknak segített a Mamaison Hotel Andrássy

Forrás: turizmus.com

 2014. december 19. 13:53

Az ünnepek közeledtével szerencsére nem mindenkinek az előttünk tornyosuló munkák elvégzése és a karácsonyi nagybevásárlás lebeg csak a szeme előtt, hanem képes megállni kicsit, és odafigyelni a nehéz helyzetben élőkre. Így tett a Mamaison Hotel Andrássy és a La Perle Noire Restaurant & Lounge is.

A négycsillagos Andrássy úti szálloda és a La Perle Noire Restaurant & Lounge csapatának közreműködésével, a Magyar Vöröskereszttel karöltve december 18-án 200 otthontalan számára tették szebbé a karácsonyt, meleg étellel, kenyérrel, kaláccsal, és néhány jó szóval, a Magyar Vöröskereszt Hajléktalan Szállójában.

 

A szálloda vezetése tudatosan fordít folyamatos figyelmet a társadalmi szerepvállalásra, a mostani kezdeményezés ezért nem egyedüli. Arra törekednek, hogy lehetőségeikhez mérten minden rendezvényüket összekössék valamilyen formában adományozással, a rászorulók megsegítésével. Az ételosztásokon kívül gyűjtöttek már többek között a Vörösiszap károsultjainak, a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványnak és a Mikulásgyárnak is. (x)