Éttermet nyitott Kásás Tamás

Forrás: hvg.hu

 2014. május 07. 17:04

Az Olaszországból hazaköltözött veterán vízipólós a Komjádi uszoda mellett nyitott éttermet Tommy di Napoli néven. Vállalkozásával a dél-olasz ízeket szeretné visszacsempészni.

Tommy di Napoli néven nyitott éttermet a Komjádi uszoda mellett Kásás Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízipólós. A VS-nek az étterem kedd esti megnyitóján elmondta: 14 évet töltött Olaszországban, ennek a felét Nápolyban, és miután hazatelepült, hiányoztak neki az ízek. Volt egy üres üzlethelyiség a Komjádi mellett, adta magát az ötlet, hogy ott nyisson éttermet.

A másfél éve visszavonult élsportoló egy ismerősével, Ökrös Zsuzsannával társult az üzletben. Egy éven át készítették elő az étterem indulását.

Az étterem a Kásásnak úgy hiányzó dél-olasz ízeket szeretné visszahozni. A paradicsomot a Vezúv mellől hozatják, Olaszországból hozatják szinte az összes hozzávalót, és Nápolyban választották ki a szakácsot is. A szakácscastingon kiderült, a kilátástalanságtól szenvedő dél-olaszok számára perspektívát jelent Magyarországra jönni.

A megnyitó előtt, hétfőn már próbanapot tartottak, és már akkor elég sok vendég eljött. Kásás szerint az uszoda közelsége jót tesz a forgalomnak. A hely mindig is pólós gyülekezőhely volt, bár az utóbbi időben nem használták.

Az árak nem elérhetetlenek: 1600 forintnál kezdődnek a tészták és a pizzák - írja a VS.