Európa 25 legjobb szállodája között a budapesti Maison Bistro & Hotel

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. június 09. 14:34

A Maison Bistro & Hotel az idei évben is elnyerte a Tripadvisor Best of the Best díját, immár második éve szerepel Európa 25 legjobb szállodája között, 2022-ben a Romantic hotels, idén pedig a Small hotels kategóriában.

Az elismerés különösen kiemelkedő, figyelembe véve a Covid-időszakot, amely az utazási és vendéglátóipar számára is komoly kihívásokkal járt. Azonban a Maison Bistro & Hotel csapata minden nehézség ellenére is kitartóan bizonyította rátermettségét. Nemcsak a Tripadvisoron nyújtott értékelésük kiemelkedő, hanem a Booking.com-on is rendkívül magas pontszámot ér el, 9,5 ponttal, ami kimagasló teljesítmény 4 csillagos szállodák esetében. Emellett a Google-ön is büszkén viselik 4,9-es értékelésüket az 5 pontos skálán.

"Sikerünk titka a kivételes, minőségi szolgáltatásban és az elhivatott szakemberekben rejlik" – mondta el Viczkó Attila, a ház vezetője. Hitvallásuk szerint csak kiemelkedő tudással és elkötelezettséggel rendelkező szakemberek képesek nyújtani a kimagasló színvonalú szolgáltatást, és csapatuk ezt bizonyítja is minden nap.

A Maison Bistro & Hotel idén a Small hotels kategóriában szerepelt Európa 25 legjobb szállodája között

Fotó: Castan Group

A Maison Bistro & Hotelt üzemeltető Castan Group nem csak a szállodaiparban nyújt kiváló szolgáltatást, több éttermet is üzemeltetnek Budapesten belül, mint a Búsuló Juhász Étterem, a Promontor Kertvendéglő és az Arany Hordó Vendéglő.

"Pozitívan tekintünk a jövőbe és nyitva tartjuk szemüket, ha új és izgalmas lehetőségekről van szó – nyilatkozta Juhász Gábor, a cégcsoport ügyvezetője. – Tóth Tiborral, a cégcsoport tulajdonosával már el is kezdtük egy új boutique hotel építését a budai Várban, ennek nyitása 2024 végére várható. Továbbra is célunk, hogy az általunk nyújtott magas minőségű vendéglátás és a változatos gasztronómiai élmények szerves részét képezzék a budapesti mindennapoknak" – tette hozzá az ügyvezető. (X)