Európa Díj a Corinthia Hotel Budapestnek

Szerző: PR

 2014. július 31. 14:25

Corinthia Hotel Budapest elnyerte a Cristal International Standards tekintélyes "Európa Díját" a legmagasabb szintű európai egészségügyi és biztonsági előírások folyamatos biztosításáért.

Az E-Cristal rendszert már korábban bevezette a Corinthia Hotel Budapest, melynek segítségével valós idejű adatokat lehet összegyűjteni és megosztani az élelmiszer-biztonsági, környezetvédelmi, tűz, víz, medence ellenőrzések során. Az E-Cristal rendszert az Egészségügyi Világszervezet előírásaival összhangban dolgozták ki. Az általa biztosított információk nagyban segítették a Corinthia Hotel Budapest vezetését, hogy folyamatosan megfeleljenek a magas szintű követelményeknek, amelyeket független ellenőrők vizsgáltak havi szinten.

"Minden évben, nagy örömünkre szolgál, hogy kijelöljünk egy olyan szállodát, amely következetesen kimagasló szintű eredményeket ér el egészségügyi és biztonsági ellenőrzéseink során. Már évek óta lenyűgözött minket, hogy a Corinthia Hotel Budapest milyen kemény munkát fektet be, hogy biztosítsa a biztonságos és élvezetes tartózkodást a vendégek számára." - nyilatkozta Steve Tate a Cristal International Standards elnöke. "Amióta a Cristal szabványai szerint dolgozunk jelentősen megemeltük a biztonsági és egészségügyi előírásokat, amely észrevehetően jobb eredményekhez vezetett. Nagyon büszkék vagyunk erre az elismerésre. A biztonság az egyik legfontosabb szempontunk, mind a vendégek, mind a személyzet tekintetében." mondta Mr. Thomas M. Fischer, szállodaigazgató.  (X)