Év technológiai újítása: meghosszabbított jelentkezés

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 06. 10:45

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által meghirdetett „Év technológiai újítása" pályázat benyújtásának új határideje október 4.
Amint arról már beszámoltunk, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2019-ben először, majd a jövőben évente meghirdeti társult tagjai részére az „Év technológiai újítása" pályázatot. A legjobbak az őszi közgyűlés plenáris napján mutatkozhatnak be.

A pályázaton kizárólag az MSZÉSZ társult tagjai vehetnek részt olyan innovatív termékekkel, szolgáltatásokkal, melyek a szálloda valamely területén hasznosíthatók, a termelékenység növelését segítik elő, s amelyeket 2017. szeptember 1. után vezettek be a magyarországi piacra.

A pályázatok értékelését az MSZÉSZ által felállított zsűri végzi.

A nyertes többek között oklevélben és díjban részesül, és emellett felkerül az MSZÉSZ honlapjára – a termék részletes bemutatásának lehetőségével –, s egy éven keresztül, a következő Innovációs Díj eredményhirdetéséig ott marad.

A szövetség a korábban meghirdetett beadási határidőt meghosszabbítja, így a pályázatok beadási határideje: 2019. október 4.

A részletes pályázati kiírás letölthető innen.