Év végén nyílik Siófok új szállodája

Forrás: turizmus.com

 2015. augusztus 27. 11:56

Siófok Medihotel néven az SH-Fejlesztő Kft. a város yachtkikötőjében négycsillagos egészségturisztikai hotel kivételezését végzi, amelyhez EU-s és hazai forrásokból közel 1 milliárd forint támogatást nyert. Az új szálloda az év végén nyílik.

A szálloda a hajdani Hotel Yacht Klub felújításával és kibővítésével jön létre. A Siófok Medihotel magas színvonalú, a piaci igényeket kielégítő, piaci keresletet teremtő egészségügyi-turisztikai beruházás. A fejlesztés helyszíne a siófoki hajókikötő közvetlen szomszédságában található a Vitorlás u. 14. szám alatt.

Az új szálloda négy szintjén egészségügyi részleg (rendelő-kezelő helyiségek), wellness és rekreációs részleg, kiszolgáló helyiségek, konferenciaközpont, illetve szállodai részek (szobák, éttermi részleg, recepció, kiszolgáló helyiségek) kapnak helyet.

Az 5900 m2 alapterületen 4 szint, közösségi terekkel és teraszokkal, 70 szoba 205 férőhellyel, 440 m2 komplex szolgáltatást nyújtó egészségügyi rész, 360 m2-es wellness központ és 500 m2, 405 fős konferenciaközpont kap helyet.

A kiegészítő szolgáltatások között találni bárt, gyermekmegőrzőt és gyermekjátszó sarkot, játszóteret, business cornert, tetőteraszt koktélbárral, szezonálisan gyermek animációt és vízi taxit.