Everguest KÜLÖNSZÁM

Forrás: turizmus.com

 2021. január 01. 10:00

1 MILLIÁRD FORINT BEVÉTELNÖVEKMÉNY

KEVESEBB MINT EGY ÉV ALATT


Koronavírus, háború, kontrollálhatatlan költségek. Ezekre nincs ráhatásod, amire van, az a bevételed! Nehéz fókuszáltnak maradni ebben a környezetben, de van megoldás! A jó bevételmenedzsment teret ad arra, hogy a költségnövekményt meghaladó módon növekedjen a bevételed is!

Partnerünk, a La Contessa Kastélyhotel sem várt külső segítségre, hanem kezébe vette saját sorsát és kiemelkedő eredményeket ért el. Olvasd el, nekik hogy sikerült!

Te se várj külső segítségre, vedd kezedbe szállodád sorsát!

Az Everguest értékajánlata a bevétel- és profitmaximalizálás. Az ár, a vendégértékelések és az online megjelenés optimalizálásával jelentős bevételnövekedést tudunk elérni partnereinknél.


Revenue management üzletágunk a piaci átlagot meghaladó bevételnövelést ért el, amelynek legfontosabb statisztikái, hogy átlagosan közel 60%-kal nőtt a foglaltság, közel 40%-kal nőtt az átlagár és 63%-kal a partnerek REVPAR (Revenue per Available Room tehát szobákra vetített bevétel) értéke. 3 kiemelt partnerünknél ráadásul 1 milliárd forint bevételnövekményt értünk el.

Marketingmenedzsment-szolgáltatásainknak köszönhetően 600 millió forint direkt csatornákon keresztüli bevételnövekményt sikerült elérni. Ezenfelül partnerszállodáink átlagosan 45%-os növekedést jelentettek a direkt foglalások számában, valamint 71%-os növekedést a direkt foglalásokból származó bevételükben.


A beérkező vendégértékelésekből rendszeresen statisztikákat és döntéstámogató riportokat készítő reputációs üzletágunk szállodánként átlagosan több mint havi 40 üzletfejlesztési folyamathoz járult hozzá, ezzel segítve a szállodák szolgáltatásfejlesztését. Ráadásul a folyamatosan menedzselt és megválaszolt vendégvéleményeknek köszönhetően 5 tizedpontos növekedést tudtak elérni vendégértékelési pontszámban kiemelt partnerüknél.

A válságnak vannak győztesei is. Gyere velünk, tartozz Te is közéjük!

Részletes eredményeinket IDE KATTINTVA megtekintheted!

(X)