Évindító reggeli Hévízen

Forrás: turizmus.com

 2018. január 13. 20:06

A hagyományoknak megfelelően a Hotel Európa fit**** és Könnyid László, MSZÉSZ elnök adott otthont a hévízi szállodák igazgatói évindító megbeszélésének.
Könnyid László ismertette a szövetség aktuális témáit, majd a szállodaigazgatók meghallgatták Papp Gábor beszámolóját. A polgármester ismertette elképzeléseit az idei légi járatokról, valamint a helyi infrastruktúra fejlesztéséről, s a - tervei szerint - tovább bővülő vendégéjszaka számokról.
Az igazgatók biztató évkezdetről számoltak be, ugyanakkor jelezték, hogy a vendégéjszaka szám és a foglaltság emelkedésének dinamikája némileg elmarad a tavalyitól. A téli időszakban a városi szereplők, önkormányzati és vállalati összefogásban, a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. koordinálásban marketing akciót is indítottak, a húsvétig terjedő időszak erősítése céljából.

Az évindító igazgatói reggeli résztvevői

Fotó: MSZÉSZ

Értékelve a tavalyi évet, Tamási Zsolt rendőr alezredes, a hévízi rendőr őrs parancsnoka elmondta, a városban tovább csökkent a bejelentett bűnesetek száma, erősödött a közbiztonság, ami hozzájárul a turisztikai desztináció emelkedő népszerűségéhez. Laczikó Károly tűzoltó ezredes, a keszthelyi katasztrófavédelmi kirendeltség vezetője elmondta, példa értékű a szállodák és a hatóság tűzmegelőzési együttműködése, hiszen a szállodák rendszeresen szolgálnak helyszínül a különböző szimulációs gyakorlatoknak.