Exkluzív ajánlatokkal indítja a szezont a júliusban nyíló Grand Hotel Esztergom

Forrás: turizmus.com

 2021. június 16. 17:25

2021. július 1-jén nyit a Dunakanyar legújabb hotele, a Grand Hotel Esztergom, 4 csillagos superior szálloda exkluzív wellnessrészleggel. Üzemeltetője a Continental Group magyar tulajdonú szállodaüzemeltető cég, a magyar turisztikai szakma egyik meghatározó szereplője.

A ház kivételes konferencia- és rendezvénykapacitással bír. Méretét, felszereltségét és jellemzőit tekintve is hiánypótló a régióban. Közel 400 négyzetméteres rendezvényterme kiváló lehetőséget biztosít állófogadásokra, bankett vacsorákra, valamint 350 négyzetméteres, természetes fényű, kör alakú előadóterme és öt felszerelt panorámás tárgyalóterme a legkülönbözőbb céges és egyéb rendezvényigények kielégítésre alkalmas.


Fotó: Grand Hotel Esztergom

Pepper, a szálloda beszélő robotja várja majd az érkező gyerekeket a lobbyban. Pepper egy robotgyerek, aki képes elcsevegni gyerekekkel, vagy akár útbaigazítást, tájékoztatást adni a felnőtteknek. Július végétől egy 700 négyzetméteres rekreációs tér várja majd a vendégeket, ami nemcsak kicsiknek, de felnőtteknek is óriási élményt nyújt, akár csapatépítések helyszínéül is szolgálhat.


Fotó: Grand Hotel Esztergom

A hotel szomszédságában található Esztergom híres élményfürdője, az Aquasziget, ahová a Grand Hotel Esztergom vendégeinek a belépés korlátlan és ingyenes. A szálloda maga is nyújt wellness-szolgáltatásokat, augusztusban nyíló panorámás, tetőtéri wellnessrészlege egy kisebb befogadóképességű, exkluzív „adults-only” Luxus Wellness Lounge lesz.


Fotó: Grand Hotel Esztergom

Esztergom óriási fejlődésen megy keresztül. Örömünkre szolgál, hogy részesei lehetünk ennek, és bízunk benne, hogy nagyban hozzájárulhatunk. Nagy hangsúlyt fektetünk már most arra, hogy a városban felfedezhető látnivalókat, szolgáltatókat megmutassuk a vendégeknek, és velük együtt tegyük az ittlétüket emlékezetessé.” – mondja Gortvai Viktor, szállodaigazgató.

Nyitási kedvezményekkel, nyereményjátékokkal és további exkluzív ajánlatokkal indítják a szezont

(X)