Exkluzív szállodai natúrkozmetikum-család Toszkánából

Forrás: turizmus.com

 2020. május 27. 15:40

Toszkána elsősorban a világörökség részeit képező városairól, kulturális kincseiről és ciprussorral szegélyezett birtokairól híres, pedig világelsőnek számít az ökológiai gazdálkodás terén is. Ebből az egyedi szépségű olasz régióból érkezett Magyarországra az Idea Toscana kozmetikum márka.

A Toscaneria Kft. által forgalmazott termékeket a magas minőség és a 100% természetesség jellemzi. Az eredetvédett bio extra szűz olívaolajnak köszönhetően pedig egyedülálló prémium termékcsalád a hazai bio- és natúrkozmetikumok piacán.

A termékek állati kísérletek nélkül és környezetbarát módon kerültek előállításra, beleértve a gyártási és csomagolási folyamatokat is. A Toscaneria kínálatában megtalálhatók a 15 és 30 grammos marsiglia olívaszappanok, 35 vagy 50 milliliteres tusfürdő, sampon, hajbalzsam és testápoló termékek, valamint 30 milliliteres kézkrém, továbbá elegáns olíva mintás csomagolásban egyéb szállodai kiegészítő termékek is.

Sampon, tusfürdő és folyékony szappan termékeik nagyobb, akár 5 literes változatokban is elérhetőek, utántölthető komplex adagolórendszerrel együtt. A kiemelt lakosztályokba a klasszikus szobai bekészítéseket további, a legmagasabb szintű NaTrue tanúsítvánnyal rendelkező bio arcápoló termékekkel is ki lehet egészíteni, melyek adagonkénti csomagolása nemcsak praktikus, hanem maximális védelmet nyújt a bakteriális fertőzések ellen is.

Az Idea Toscana kozmetikumok finom textúrája, magával ragadó illata és intenzív bőrregeneráló hatása még kellemesebbé varázsolja a nívós szállodákban eltöltött napokat.

További információért kattintson IDE.

(X)