Ezek a termékek az MSZÉSZ idei Év Technológiai Újítása pályázatának döntősei

Forrás: turizmus.com

 2022. október 05. 11:53

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége idén is meghirdette az Év Technológiai Újítása Termék Innovációs Díj pályázatot, a pályázó termékek közül hattagú szakmai zsűri választotta ki a három legjobbat.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által a társult tagok részére meghirdetett Termék Innovációs Díjra érkezett pályázatokat a következő szempontok alapján értékelte, pontozta a hattagú, szállodai szakemberekből álló zsűri (Buczkó János – Accor Hotels, Dr. Deák Imre – Danubius Hotels, Franciscy Gergő – Marriott Courtyard, Gazdik Csilla – Barceló Budapest, Kovács Tamás – Hunguest Hotel Béke és Aqua-Sol, Varga Csaba – Danubius Hotels):

- Vendégélmény növelése

- Élőmunka kiváltásának mértéke

- Fenntarthatóság

- Üzleti hasznosság, jövedelmezőség

- Újszerűség, innováció

Az idei évben beérkezett színvonalas pályázatokban a szállodák számára hasznos, jövedelmező, vagy éppen költséghatékony, munkaerőkiváltó megoldást jelentő termékek kerültek bemutatásra.

Az MSZÉSZ idén is keresi az év technológiai újítását

Fotó: 123rf.com

A zsűri pontozása alapján az alábbi cégek, termékek kerültek be a döntőbe:

- Bonomi Kft. – Bonomi Concierge, a szálláshelyen tartózkodó vendégek automatizált megszólítását segítő digitális asszisztens

- IOP Games Production Kft. digitális kalandjáték/szabadulószoba

- Morgens Design Kft. – Roomsome Loyalty, automatizált online törzsvendég- és hűségprogram szoftver

A döntősök az MSZÉSZ LVI. Közgyűlésén, 2022. november 9-én mutatják be 5 perces prezentáció keretében a terméküket, majd 3 percben válaszolhatnak a feltett kérdésekre, s a Közgyűlésen részt vevő rendes tagok szavazással döntik el, hogy melyik pályázat nyeri el 2022-ben az Év Technológiai Újítása címet.

Gratulálunk a döntősöknek!