Ezer adag paprikás krumplit főzött rászorulóknak az ITH cégcsoport

Forrás: turizmus.com

 2021. december 21. 15:53

Ezer adag paprikás krumplit főztek rászorulóknak a Corvin Hotel Budapest, a Kult-Turist Utazási Iroda és a bakonybéli Bakony Hotel munkatársai, valamint barátaik.

Az ITH cégcsoport – a Corvin Hotel Budapest, a Kult-Turist Utazási Iroda és a bakonybéli Bakony Hotel –, valamint a hozzá kapcsolódó baráti társaság egészen 2019-ig, húsz éven át minden karácsony előtt lelkesen készült a már tradicionálissá vált paprikás krumpli elkészítésére – saját alapanyagokból, maguk pucolta burgonyával. Mindig örömmel gyűltek össze az ünnepek előtt, hogy másoknak is tudjanak segíteni.

2020 mindent felülírt, így sajnos a közös főzést is. Azonban mindenki egybehangzóan úgy gondolta, hogy idén fel kell eleveníteni a hagyományt, így újból összegyűltek, és elkészítettek ezer adag paprikás krumplit.

A cégcsoport munkatársai egy év kényszerű kihagyás után idén újra főztek a rászorulóknak

Fotó: 123rf.com

A cégcsoport ezúton is mindenkinek köszöni, hogy 2021. december 20-án csatlakozott a szálloda munkatársaihoz, és egy közös élmény keretében örömmel segítettek az előkészítő folyamatokban.

Továbbá az Ibis Budapest Citysouth Hotel (korábban Hotel Aero) vezetőségének is köszönetet mondanak, akik minden ilyen alkalommal rendelkezésre bocsátják konyhájukat a főzéshez.

Ötszáz adag paprikás krumplit az Oltalom Karitatív Egyesületnek ajánlottak fel, az ételt az intézményeikben (Éjszakai szálló, Nappali melegedő, Kórház, Családok Átmeneti Otthona, Menekültszálló, Női Átmeneti Szálló, Férfi Átmeneti Szálló) élő rászorulók részére osztja szét az egyesület. A másik ötszáz adagot a 9. kerületben működő szervezetek kapták meg.