Facility management a szállodaiparban

Forrás: turizmus.com

 2019. június 06. 08:30

Nem titok, hogy a szállodaiparban a siker kulcsa a vendégek kiváló minőségű kiszolgálásában keresendő.

A hotelek üzemeltetése kulcsfontosságú szerepet játszik a kifogástalan kiszolgálás és a kiváló üzleti eredmények biztosításában. A szálloda teljes jövedelmezőségének méréséhez elengedhetetlen figyelembe venni az épületek, a telkek, a berendezések, a parkolók és a garázs karbantartásának és energiafogyasztásának költségvonzatait is.

Ha szeretne megfelelni vendégei növekvő elvárásainak, olyan szállodaipar-specifikus vállalati megoldásra van szüksége, amellyel könnyebben átláthatja és hatékonyabban kezelheti az összes létesítményt, berendezést, illetve energiaköltséget.

Az Infor EAM facility management szoftver bevezetése számos feladat elvégzéséhez kínál korszerű eszközöket.


Fotó: Infor

A szállóvendégek egy megfelelően karbantartott létesítményben érzik legmegfelelőbbnek biztonságukat, kényelmüket, illetve a gondoskodást. A vonzó és rendezett környezet nagymértékben hozzájárul egy hívogató és professzionális első benyomás kialakításához. A külcsínen és a dizájnon kívül egy szállodának mint létesítménynek szigorú minőségi és biztonsági előírásoknak kell megfelelnie, és számos követelményt kell teljesítenie, hogy a vendégek vissza is térjenek, és növekedjen a forgalom.

Ha szeretné növelni az a bevételeit és megszilárdítani vendégei hűségét és bizalmát, ahhoz egy első osztályú facility management rendszerre is szüksége lesz.

 

Válasszon megbízható megoldást!

Több mint 25 év tapasztalattal a háta mögött, a piac egyik legátfogóbb létesítménygazdálkodás-megoldását kínáló Infor több száz szállodának nyújt segítséget, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki épület- és berendezésállományukból, illetve flottáikból.

Az Infor EAM facility management megoldása segítségével az Ön hotele is hatékonyabban üzemeltethető, és a háttérben olajozottan működő karbantartási folyamatok a vendégek elégedettségét is növelik.

További információért kattintson IDE >

(X)