Első alkalommal keresik Év Falusi Szálláshelyét, a nyertesről ön is dönthet

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 12. 12:48

A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége (FATOSZ) 2023-ban első alkalommal, hirdeti meg az "Év Falusi Szálláshelye" versenyt, amelynek célja az ország legkedveltebb, legszebb és legbarátságosabb vidéki szálláshelyének megtalálása.

A FATOSZ kétévente választja meg hazánk régióinak legjobb szállásadó kollégáit, melynek díjátadó ünnepségét hagyományosan mindig az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon rendez meg.

Az elismeréseket idén is kiosztják, azonban egy új díjat is életre hív a szövetség, amelynek a célja a legkedveltebb falusi szálláshely megtalálása.

A beérkezett szavazatokat alapján szakmai zsűri választja ki a TOP10 szálláshelyet. Azonban a végső nyertesről a közönség dönt. A legtöbb kedvelést gyűjtő szálláshely nyeri el a címet. A szavazatokat a Szövetség hivatalos Facebook-oldalán lehet leadni a jelölt képének kedvelésével.

A verseny kivételes lehetőség arra, hogy elismerjék a legkiválóbb vidéki szálláshelyeket

Fotó: facebook.com/falusiturizmus.hu

A versennyel a szövetség azt szeretné megmutatni, hogy Magyarország vidéki szálláshelyei mennyire sokszínűek és különlegesek.

A legtöbb szavazatot kapó szálláshely elnyeri az "Év Falusi Szálláshelye" címet, amit egy évig birtokol. Emellett a nyertes szálláshely számos előnyben részesül, így egy éven keresztül kiemelt promóciót élvezhet. 

Hogyan lehet jelölni és részt venni a versenyen?
Bárki jelölhet falusi szálláshelyet ennek az űrlapnak a  kitöltésével.

A jelentkezési lapon meg kell adni a jelölő nevét, elérhetőségét, valamint egy rövid indoklást a kiválasztott szálláshelyről.

A jelöléseket 2023. szeptember 24-ig fogadja a FATOSZ.

Közönségszavazás: 2023. szeptember 29. – 2023. október 3. (18:00-ig)
Díjátadó ünnepség: 2023. október 21.

Minden további információ megtalálható a FATOSZ honlapján.