Készül a Vidéki turizmus 2023-2024 katalógus

Forrás: turizmus.com

 2023. augusztus 25. 14:12

A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége (FATOSZ) által kiadott katalógus célja, hogy 2023-2024-ben a vidéki, falusi szálláshelyekre irányítsa az utazók figyelmét. A szálláshelyeken túl programszolgáltatók és termelők is helyet kapnak a kiadványban.

Szeptember 15-ig jelentkezhetnek a szolgáltatók a „Vidéki turizmus katalógus 2023-2024" kiadványába. A megjelenés ára függ a hirdetés nagyságától: FATOSZ tagoknak, napraforgós Nemzeti Tanúsító Védjeggyel rendelkező szálláshelyeknek, képzésen részt vevő hallgatóknak kiemelt kedvezmények érvényesíthetők - tájékoztatta lapunkat a szövetség. Az ár a nyomtatott megjelenési lehetőségen kívül, az online promotálást is tartalmazza.

A szolgáltatók a katalógusban való megjelenés mellett a szövetség hivatalos honlapján is bemutatkozhatnak, illetve kapnak 1-1 posztot a szervezet közösségi média felületein (Facebook, Instagram).

A katalógust az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon publikálják

Fotó: FATOSZ

A katalógus online lapozható változatát szakmai hírlevelükben és egyéb marketingfelületeken promótálják, de a füzet megtalálható lesz a Tourinform irodákban is, így az ország minden részén találkozhatnak vele a turisták.

A katalógust az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon publikálják. Az eseményen osztják ki a „Régiók Falusi Szolgáltatói" díjakat is.

A jelentkezés menete és további információ a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetségének oldalán található.

Jelentkezés: 2023. szeptember 15-ig!

Kérdés esetén a FATOSZ hivatalos címein lehet érdeklődni további részletekről.

Kapcsolódó cikkek