Fazakas F. János a HotelPremio Group növekedésért felelős igazgatójaként folytatja

Forrás: turizmus.com

 2024. május 06. 13:34

Nemzetközileg elismert szakemberrel erősít a HotelPremio Group csapata.

Fazakas F. János, a hazai és régiós rendezvényipar ismert szakembere érkezik a HotelPremio Grouphoz 2024 májusától mint Head of Growth, aki a cégcsoport terjeszkedésének vezetőjeként a hazai és nemzetközi sales dinamikus fejlődéséért lesz felelős.

A közgazdász végzettségű szakember több mint 20 éve dolgozik a rendezvényiparágban. A zeneiparban kezdte pályafutását, 2013-ban váltott a rendezvényszervezésre, később a digitális média területére. Olyan ismert brandeken dolgozott, mint a Nickelodeon, az MTV és a ComedyCentral. 2018 és 2024 között a Visual Europe Groupnál a cégcsoport nemzetközi terjeszkedésén dolgozott.

Fazakas F. János az elmúlt években kétszer került fel a magyar turizmus Top50 szakemberének listájára. A Kongres Magazine 2023-ban a régió legnagyobb hatású iparági véleményformálójának választotta. Az elmúlt években a Protege Talentlab mentoraként és egyetemi vendégelőadóként is tevékenyen részt vállalt az iparági tehetséggondozásban.

Fazakas F. János

Fotó: HotelPremio Group

“János személyében olyan szakembert ismertünk meg, aki az elmúlt években mindig az iparág élmezőnyében szerepelt. Bízunk abban, hogy a közös munkában ezt a tapasztalatát nálunk is tovább kamatoztatja. Cégcsoportunkon belül János feladata lesz a venue finding oldalak és a rendezvényszervezői üzletágunk további lehetőségeinek és szinergiáinak kiaknázása, a micehungary.com platform nemzetközi bevezetése, valamint a nemzetközi terjeszkedésünk vezetése” – emelte ki Tatár György, a cégcsoport ügyvezetője.