Fejlesztések a Family Panzió és Apartmanházaknál Lipóton

Forrás: turizmus.com

 2015. október 05. 09:16

Évről évre bővül és fejlődik a Family Friss Kft. által üzemeltetett Family Panzió és Apartmanházak a Szigetközben, a szálláshely vidéki környezetben, falusi ízekkel, teljes kényelemmel és technikai felszereltséggel várja a vendégeket.

A mosonmagyaróvári családi vállalkozás, a Family Friss Kft. fő profilja az ital kis- és nagykereskedés, de a turizmusban is aktívan részt vesz. Lipóton egy 40 fő befogadására alkalmas exkluzív panzió és apartmanházat üzemeltet a termálfürdő szomszédságában, ahol a 2011-es kapunyitás óta évente fejlesztések, önerős beruházások zajlanak.

 

A nyitás utáni évben jakuzzival és szaunával bővült a kínálat, 2013-ban pedig az apartmanházzal határos, termálfürdőt övező kis patakon átívelő impozáns fahíd épült, amellyel kényelmesebbé tették a fürdőhöz való átjutást. Az igényekhez igazodva a következő évben rendezvényházat építettek, ahol 20-30 fő korszerű technikával, de madárcsicsergés közepette tarthatja meg megbeszélését, tárgyalását, meetingjeit, kihelyezett konferenciáit.

Az aktív életmódot kedvelők számára bővítették az eszközparkot, az apartmanház legújabb fejlesztésében pedig azoknak a vendégeknek az elvárásai kerültek a középpontba, akik a napi rohanásból kilépve egyszerűen csak relaxálni, pihenni akarnak, helyben. Őket szolgálja a szépen parkosított udvaron a nyársaló és bográcsozó hely, mely mellé szintén önerőből igényes kerti kemence épül.


A festői szépségű Lipót a Szigetköz gyöngyszeme, Mosonmagyaróvártól néhány perces az út, az autópályáról könnyen megközelíthető. A vendégek kellemes pihenését a vidéki levegő, a természet szépsége és a csend garantálják.