Fejlesztések a Tisza Balneum Hotelben

Forrás: turizmus.com

 2017. április 06. 11:15

A S4Y Hotel Management által üzemeltetett tiszafüredi Tisza Balneum Hotelben az idei évben számos fejlesztés valósult meg, és az év hátralévő részében további beruházások várhatók.

Az 51 főépületi szobában és a 16 tóparti apartmanban smart TV-ket szereltek fel, a teljes égőkészletet energiatakarékos izzókra cserélték a környezettudatosság jegyében. A hotel nagy hangsúlyt fektet a gyermekbarát szolgáltatásokra, áprilistól a hét minden napján animátor felügyeli a gyerekprogramokat. Márciustól újabb 2 évre elnyerték a Kidsoasis 4 szélforgós minősítését.

A kutyabarát szolgáltatások is kiemelt fontosságúak az idei évtől, a háziállatok érkezéskor ingyenes kutyatápot kapnak, továbbá rövidesen a recepción is megvásárolhatóak lesznek a jutalomfalatok.

Tisza Balneum Hotel

A Gesztenye Grill Terasz új bútorokkal várja majd a vendégeket, a terasz mellett található kültéri medencét a burkolat teljes cseréjét követően májustól újra üzembe helyezik.

A szálloda csapatának kulcsemberei: Nótin Zsolt (szállodaigazgató), Huszár Eszter (értékesítési igazgató), Tölgyesi Dóra (front office manager), Búzás Margit (event manager), Bekecs Sándor (online sales manager), Hajdú Zoltán (restaurant manager) és Péter Ferenc (executive chef).