Feküdjön kényelmesen az airberlin fedélzetén!

 2013. szeptember 05. 17:41

Immáron az airberlin is feliratkozott azon kevés légitársaságok sorába, amelyek tengerentúli járataik business osztályán teljesen vízszintes ágyakká alakítható üléseket kínálnak. Ráadásul az ablaküléseknek is van kijárata a folyosóra.

Szeptember 4-én, a berlini Tegel repülőtéren mutatták be magyar utazási irodásoknak az új business ülésekkel felszerelt egyik gépet. A felvételeken talán szűknek tűnhetnek az ülések, de elhiheti a kedves olvasó, hogy igazán kényelmes, gyakorlatilag teljes nyugalmat és kellő szeparáltságot biztosítanak ezek a kis „fülkék”. De, vannak kétszemélyes megoldások is a középső sorban, hogy az egymással utazóknak ne kelljen kényszerűen elkülönítve utazniuk.

9 kép Az airberlin új business osztálya

Az airberlin 152 gépes flottájának széles törzsű darabjait sorra székezik át, s ilyenek repülnek az Egyesült Államokba és a Közel-Keletre egyaránt.

Egyébként az airberlin évi 33-35 millió utasának zöme megfordul Berlinben, s ma már a német főváros légiforgalmának 40-45 százalékát a piros-fehér flotta bonyolítja, így az náluk jobban talán egyetlen légitársaság sem várja a vadonatúj Brandenburg repülőtér üzembe helyezését.

/