Felhívás az MSZÉSZ őszi közgyűlésének megrendezésére

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 02. 15:28

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a rendkívül sikeres, rekordlétszámú júliusi közgyűlés után már az őszi kétnapos esemény szervezésére koncentrál, bízva abban, hogy a járványhelyzet és a korlátozások lehetővé teszik annak megtartását.

Az MSZÉSZ a megszokott módon, pályázat útján kívánja a megfelelő vidéki helyszínt megtalálni közgyűlésére. A rendezvény tervezett időpontja november 17–18. vagy november 24–25.

A rendezvény szobaigénye a keddi napra 20-30 szoba, a szerdai napra 120-160 szoba, míg a csütörtöki napra 160-200 szoba, döntően egyágyas elhelyezéssel.

Ezen kívül szükség van egy kiállítási területre, körülbelül 50-70 kiállító cég részére, cégenként nagyjából 6 négyzetméteres területtel a plenáris ülésterem közelében, illetve catering szolgáltatásokra. A plenáris ülés technikai hátterét az MSZÉSZ stratégiai partnere, a Hotel AVS biztosítja.

A pályázók a közgyűlések bonyolításának rendjével, annak részleteivel kapcsolatos további információkat közvetlenül az MSZÉSZ Titkárságától az info@hah.hu e-mail címen vagy a +36 1 466 9462 telefonszámon kérhetnek. A pályázat elkészítésénél figyelembe kell venni az MSZÉSZ által kidolgozott irányelveket, melyeket kérésre a titkárság elküld a pályázók részére.

A pályázatokat ugyanitt kell leadni, legkésőbb augusztus 31-én déli 12 órakor. A pályázatok elbírálását az MSZÉSZ Ügyvezetésének javaslata alapján a Választmány végzi. A pályázatok eredményéről a szervezet szeptember 10-ig tájékoztatja a szállodákat.

A pályázati felhívás részletei itt érhetők el.

(Borítókép: 123rf)