Ki kapja idén a Gundel Károly-díjat?

Forrás: turizmus.com

 2019. augusztus 22. 08:00

Idén is várja a jelöléseket a Gundel Károly-díjra a Magyar Vendéglátók Ipartestülete.

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró munkásságának emlékére – számos társszervezet közreműködésével – 2019-ben is felhívást hirdet a Gundel Károly-díj elnyerésére.

A díjra az jelölhető, aki a magyar vendéglátás területén kiemelkedően sikeres tevékenységével minimum 25 éve jelen van, feddhetetlen szakmai múlttal és példamutató életúttal rendelkezik, a magyar vendéglátás történelmi hagyományait ápolja és annak megújulása iránt elkötelezettséget érez, a fiatal generáció szakmai fejlődését támogatja, valamint közreműködik a magyar vendéglátás népszerűsítésében.

Az elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman. A Gundel Károly-díj odaítélésére bárki javaslatot tehet. Ennek feltétele az MVI honlapjáról letölthető adatlap kitöltése és visszajuttatása a szervezet címére augusztus 23. éjfélig.

A Gundel Károly-díj

Fotó: MVI

Az Ipartestület a díjazottak nevét Gundel Károly születésnapján, szeptember 23-án a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban tartott sajtótájékoztatón hozza nyilvánosságra.

A kitüntetés átadása ünnepélyes keretek között november 24-én, vasárnap 12 órakor megrendezendő MVI Gálaebéd keretében kerül sor Budapesten a szakma számos nagy alakja, valamint a sajtó részvételével.

Bővebb információ a Magyar Vendéglátók Ipartestületének honlapján, a www.mvi.hu oldalon érhető el.