Felmérés az IBTM 2020 kiállításon való kedvezményes megjelenésről

Forrás: turizmus.com

 2020. október 05. 18:03

A Budapest Convention Bureau a MICE-piacra nehezedő újabb kihívásokra való tekintettel tovább csökkentette az IBTM World 2020 kiállítás részvételi díját. Az idei virtuális vásáron a BUD CB lehetőséget biztosít partnerei számára társkiállítóként való megjelenésre.

Annak érdekében, hogy a BUD CB a kiállítási megjelenést a hazai szereplők igényeinek megfelelően alakítsa, várják azon szolgáltatok visszajelzését, akik a lenti feltételekkel részt vennének az IBTM World 2020 kiállításon.

Az IBTM World a világ egyik legjelentősebb MICE piaci kiállítása. A megjelenés célja, hogy Magyarországot és fővárosunkat, Budapestet, mint vonzó MICE desztinációt mutassuk be, valamint a remek alkalom a magyar iparági szereplőknek üzleti kapcsolataik bővítésére, fejlesztésére.

A társkiállítók számára a vásár során lehetőség nyílik az üzleti kapcsolatok fejlesztésére, információszolgáltatásra és tárgyalások lebonyolítására.

Időpont: 2020. december 8-10.

Kedvezményes részvételi díj: 140.000 Ft + ÁFA

A részvételi díj tartalmazza:

online megjelenés társkiállítóként a Budapest Convention Bureau „standján";a kiállítás online katalógusába történő beiktatás;a kiállítási katalógusban történő megjelenés online szerkesztése;1 db online naptár a partnereknek;virtuális tárgyalások.

A visszajelzéseket 2020. október 8-ig várják a kiallitas@hcb.hu e-mail címen.

A BUD CB felhívja a figyelmet, hogy a felmérésre való válaszadás nem minősül jelentkezésnek a kiállításra, a megjelenési feltételekkel és a jelentkezés módjával a későbbiekben tájékoztatja a szakmát.